gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

14. študijska razstava

ODPRTJE 14. ŠTUDIJSKE RAZSTAVE LIKOVNIH IZDELKOV

DIJAKOV UMETNIŠKE GIMNAZIJE – LIKOVNE SMERI,

ki bo v četrtek, 10. maja 2018, ob 18. uri v lapidariju pri Osrednji knjižnici Celje, če bo slabo vreme, pa v knjižnici.

 

Že štirinajsto leto zapored pripravljamo ob zaključku šolskega leta prikaz najboljših likovnih izdelkov dijakov vseh štirih razredov programa umetniška gimnazija – likovna smer, v katerem se izobražujejo dijaki, ki imajo smisel in veselje za likovno snovanje in ukvarjanje z likovno umetnostjo ter si to izberejo za svojo študijsko pot in kasnejši poklic ali pa se po maturi odločijo za kakšen povsem »neumetniški« študij, z umetnostjo in likovnim snovanjem pa se ukvarjajo ljubiteljsko. Tudi letos je častna pokroviteljica razstave Mestna občina Celje.

 

Čeprav se dobro zavedamo, da se v teh pomladnih dneh kulturni dogodki kar prehitevajo in nam za obisk vseh že skoraj zmanjkuje časa, si želimo, da bi v svojem urniku našli vsaj urico in se nam pridružili na prireditvi ter se skupaj z nami in letošnjim strokovnim gostom slikarjem, literatom in glasbenikom Daliborjem Borijem Zupančičem predali neusahljivi ustvarjalnosti naših dijakov.  

  1. Razstava bo odprta do 22. 6. 2018.

Objavi komentar

Tvoj elektronski naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.