gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Govorilne ure in predavanje za starše

Spoštovani starši!
Vljudno vabljeni na redne mesečne govorilne ure, ki bodo v četrtek, 15. 3., od 17.00 do 18.00 na Gimnaziji Celje – Center. Razpored učiteljev in učilnic bo objavljen na oglasnih deskah po nadstropjih šole.
 
Ob 18. uri pa vas vabimo v učilnico MATEMATIKA 4 (1. nadstropje levo), na predavanje dr. Tine Bergant z naslovom POZOR, VZNEMIRLJIVA MEŠANICA: MOŽGANI, ALKOHOL, NAJSTNIKI. 

Ugledna predavateljica bo na predavanju, ki bo trajalo predvidoma 60 minut, nagovorila naslednje teme: alkohol v Sloveniji, kaj pomeni preudarno pitje, sodobna spoznanja o nevrobioloških značilnosti najstništva in pubertete, temeljne značilnosti nevroloških “odvisniških” vzorcev in struktur, posledice uživanja alkohola pri najstnikih glede na različne faktorje (starost prvega užitja ipd.), varovalni dejavniki in dejavniki tveganja.

Dr. Tina Bregant je zdravnica in specializantka FRM, ki ob rednem kliničnem delu tudi veliko raziskuje v Sloveniji in tujini. Trenutno dela v Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča, izjemno veliko svojega časa pa posveča tudi predavanjem in seminarjem povezanim z nevroznanstvenim pogledom na posledice vzgoje, pedagoških metod in strategij ter kakovosti odnosov.
Vljudno vabljeni!
Uprava šole

Objavi komentar

Tvoj elektronski naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.