Ponudba maturantskih ekskurzij za šolsko leto 2017/2018

Tričlanska komisija za strokovne maturantske ekskurzije dijakov Gimnazije Celje – Center za šolsko leto 2017/2018 (v nadaljevanju komisija) je na sestanku 12. 1. 2017 pregledala ponudbe vseh turističnih agencij, ki so prispele kot odgovor na javni poziv k oddaji ponudbe programov za strokovne maturantske ekskurzije. Glede na zahteve javnega poziva z dne 28. 11  2016 je komisija agencije opozorila na pomanjkljivosti in jih prosila za popravke ter dopolnila. Komisija je na sestanku 23. 1. 2017 ponovno pregledala vse popravljene ponudbe, ki so jih agencije v elektronski obliki posredovale do predvidenega roka, do 20. 1. 2017.

V nadaljevanju postopka izbire programa maturantske ekskurzije dijaki 3. letnikov in njihovi starši ponudbe natančno preučijo in nato skupaj z razredniki izberejo destinacijo ekskurzije. Izbor mora biti opravljen do 16. 2. 2017.

Predstavitev bomo skupaj z agencijami organizirali le za izbrane programe.

V vsakem razredu bo na 2. roditeljskem sestanku, ki bo v četrtek, 9. marca 2017, predstavljen le program, ki ga bo razred izbral. Pri tem bomo upoštevali dejstvo, da lahko na isto destinacijo z istim programom hkrati potujeta največ dva razreda skupaj.

Komisija za pregled ponudb maturantskih ekskurzij;

mag. Smiljana Adamič Vasič

Barbara Arlič Kerstein, prof.

  1. Brigita Koklič, predstavnica Sveta staršev GCC

Seznam programov, ki ustrezajo javnemu pozivu:

Budimpešta, Bratislava, Dunaj

Orel, Palma

Črna gora

Galileo 1, 2, 3; Kompas 1, 2;  Palma 1, 2; Mondial

Grčija

Galileo, Mondial

Italija

Palma, Orel 1, 2Mondial, Galileo

Nizozemska

Palma, OrelGalileo

Provansa

Orel

Sicilija

Orel, Mondial

Španija in Azurna obala

Palma, Mondial, Galileo

Pojdi na vsebino