V ŽIVO: Obisk ministra za zunanje zadeve

Andrej Grobin, 05. 03. 2010

Vse, ki v ponedeljek, 8. 3. 2010, ne boste na prizorišču obiska zunanjega ministra Samuela Žbogarja, vabimo k ogledu prenosa v živo. Prenos boste lahko spremljali med 11. in 13. uro v stranski vrstici naše internetne strani. V polni velikosti boste prenos lahko gledali na naši podstrani ali TV kanalu GCC.

Po lanskem uspešnem obisku ministrice za obrambo, dr. Ljubice Jelušič, ki se je srečala z več kot 1000 dijaki in učenci iz celjske regije, bomo tokrat gostili zunanjega ministra Samuela Žbogarja. V goste ga je povabila poslanka državnega zbora Republike Slovenije Andreja Rihter. Tema pogovora bo zunanja podoba Slovenije in njena vloga pri reševanju ključnih problemov današnjega sveta. Po uvodnem pozdravu in dobrodošlici bodo dijake in osnovnošolce v problematiko uvedle članice in člani odličnega Debatnega kluba GCC.

Srečanje bo potekalo v ponedeljek, 8. marca 2010, ob 10.45 uri v športni dvorani Gimnazije Celje – Center

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>