3. mesto v ženskem nogometu

Dijakinje osvojile 3. mesto v nogometu

Teden na GCC so dijakinje obarvale nogometno. V torek, 17. 1. 2017, so na predtekmovanju področnega prvenstva premagale dijakinje ŠCC SŠSDL in ŠC Slovenske Konjice. Z osvojenim 1. mestom v skupini so optimistično pričakovale finale tekmovanja, ki je potekal na GCC dva dni kasneje. V finalu so se naša dekleta najprej pomerila z vrstnicami SZŠ in kasneje z EŠC. Po rednem delu je bil rezultat na obeh tekmah neodločen in sledili so kazenski streli. Žal je tokrat zmanjkalo športne sreče in dekleta so obe tekmi izgubile. Velja pohvaliti njihovo borbenost, srčnost in sodelovanje, ki je bilo spoštovanja vredno. Glede na prikazano, bi si zaslužila več kot končno 3. mesto, ki so ga letos osvojile.

Čestitamo Evi Gorenšek, 1. B, Gaji Srnec, 2. Č, Urši Kralj, 3. D, Katarini Žurej, 3. D, Barbari Lipnik, 4. I, Luciji Kokol, 4. I in Valeriji Fujs, 4. H.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”613″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”280″ thumbnail_height=”195″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”4″ number_of_columns=”2″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Špela Sešlar, prof.

 

Skip to content