Anina zvezdica tudi na GCC

Spoštovani!

Praznični dnevi so pred vrati in v domovih že diši po peki božičnih keksov in peciva. V naslednjih dneh bo gotovo večkrat lepo zadišalo iz pečice, družine bodo skupaj sedle za mizo in si namenile dragocen čas. V naši navadi je, da medsebojno druženje povezujemo tudi s hrano. Žal pa ob letošnjih praznikih ne bodo vsi tako srečni. Finančna kriza se poglablja in vedno več družin se je znašlo na robu preživetja. Ker čutimo stisko sočloveka, smo se odločili pomagati, in sicer tistim, ki potrebujejo pomoč pri osnovnih dobrinah za preživetje. Želimo si, da bi večim družinam pomagali k rednemu obroku, zato smo se odločili za sodelovanje z go. Ano Lukner, ki vodi Anino zvezdico. Cilj Anine zvezdice je pomagati ljudem, jim dati upanje. Vsak lahko pomaga, vsako dejanje šteje.

Od torka, 17. 12., do četrtka, 19. 12., bomo na Gimnaziji Celje – Center zbirali hrano. Pomagali bomo družinam, ki so se znašle v hudi stiski in jim tako pričarali vsaj malo lepše in toplejše praznike.

Verjamemo, da lahko z drobnimi deli z združenimi močmi veliko pomagamo in osrečimo več družin, več otrok, s tem pa osrečimo tudi sebe.

Zbiramo hrano z daljšim rokom uporabe in v originalni embalaži, na primer testenine, Čokolino, kavo, čaj, kekse, bombone, čokolade, konzerve, riž, kosmiče, moko idr.

Tudi vi podajte svojo dlan, pomagajte tudi vi in osrečite socialno ogrožene družine.

Hrano bomo zbirali na hodniku pred tajništvom šole, kjer bo postavljena miza z logotipom Anine zvezdice.

 

Za vso pomoč se vam iskreno zahvaljujemo.

 

4. H

Skip to content