Decembrska karierna sobota na GCC

Vse dijake vabimo k udeležbi na drugi karierni soboti letošnjega šolskega leta, ki bo potekala 16. 12. na GCC. Teme in veščine, ki jih bomo izpostavili smo izluščili iz ankete na katero ste odgovarjali v mesecu oktobru. Delavnice bodo vodili mentorji Zavoda Nefiks in prof. Gregor Deleja.
 
Vsi, ki ste se udeležili novembrske karierne sobote boste nadaljevali z razširjenimi temami, vsi “novinci” pa boste skupaj začeli raziskovati interese, vrednote in cilje, ki iz njih sledijo.
 
TEME: interesi, vrednote, cilji, odgovornost, javna podoba
VEŠČINE: identifikacija interesov, oblikovanje ciljev in vrednotenje, motivacijska pisma in življenjepis kot interesni kompas, oblikovanje javne podobe
 
Družili se bomo med 09.00 in 13.00, med odmorom bomo poskrbeli tudi za okrepčilo (prigrizki, voda, kava, čaj). Udeležba na delavnicah je brezplačna.
 
ROK ZA PRIJAVO je 14. 12. 2017. Prijavite se na povezavi: https://goo.gl/forms/dGh047q5rxyHp09l1
 
Za vse dodatne informacije, predloge in pobude, prosim pišite na gregor.deleja@gcc.si.
 
NAPOVEDUJEMO TUDI – veliki karierni vikend na GCC, ki bo potekal od 2. do 4. 2. 2018 na GCC (z možnostjo spanja na šoli) – osrednji predavatelj bo dr. Rok Stritar, osrednja teme pa: kako razmišljati, kako spreminjati sebe in svet, kako oblikovati cilj in kako biti ustvarjalen!
 
Vabljeni k sodelovanju!
Skip to content