GCC Ljudje odprtih rok

15. 12. 2021 je v ljubljanski Narodni galeriji potekala zaključna prireditev akcije Ljudje odprtih rok časopisa Naša žena / Ženska, ki že osemnajst let spodbuja solidarnost v družbi. Doslej je bilo predstavljenih blizu 600 posameznikov ali skupin, ki sodelujejo v različnih humanitarnih in dobrodelnih projektih, opravljajo dobra dela, namenjajo denar za pomoč ljudem v stiski ali znajo druge navdušiti za zbirateljske akcije.

Med prejemniki zahvalne listine 2021 sta bila tudi naš nekdanji dijak in pobudnik akcije Misija človek Kristjan Veber (v kategoriji izjemne osebnosti) in pa Gimnazija Celje – Center (v kategoriji darovalci). Na GCC smo listino prejeli za številne prostovoljske in dobrodelne akcije, ki jih organizirajo naši dijaki pod okriljem Dijaške skupnosti GCC in v sodelovanju z zunanjimi organizacijami.

Prireditev, ki je potekala pod častnim pokroviteljstvom ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janeza Ciglerja Kralja je izvrstno dopolnil tudi glasbeni nastop zasedbe LPS.

Iskrene čestitke!

Skip to content