Glasujte za EKOtalente

Spoštovane dijakinje, spoštovani dijaki in profesorji!

Z današnjim dnem , od sredo, 18. marca, že lahko glasujete za vaše najljubše filmčke v natečaju EKOtalent. Z vašim glasom boste podprli dijakinje naše šole, ki so se s kratkim filmčkom z naslovom Kaj lahko storim jaz,  na temo zmanjševanja ogljičnega odtisa, odločile sodelovati v tem delu tekmovanja.

Na spletni strani https://pozornizaokolje.si/ekotalent je zbranih 22 filmčkov, za svojega najljubšega pa lahko glasujete tako, da kliknete na Facebook like/všeček. Glasujete lahko torej samo tisti, ki imate na Facebooku odprte profile, in sicer najkasneje do 2. aprila 2015 do polnoči. Prispevke pa bodo ocenili tudi člani strokovne žirije.

Zmagovalec natečaja bo izbran na podlagi največjega števila doseženih točk, ki bodo skupek števila Facebook všečkov in točk s strani strokovne žirije. Glasovi Facebook všečkov predstavljajo 20 %, točke strokovne žirije pa 80 % končne ocene.

Glasujte torej za video prispevek naših dijakinj ter k temu povabite tudi vaše prijatelje. Vsak glas šteje in pripomore k širjenju zavedanja o zmanjševanju ogljičnega odtisa in čim boljši uvrstitvi naših dijakinj.

Mentorica:

Smiljana Adamič Vasič, prof.

Pojdi na vsebino