Govorilne ure in predavanje za starše

GOVORILNE URE, SESTANEK (MEDN. IZMENJAVE) IN PREDAVANJE ZA STARŠE

Spoštovani starši!

V četrtek, 10. 11. 2016, bomo na Gimnaziji Celje – Center za vas pripravili sestanek na temo mednarodnih izmenjav AFS, redne govorilne ure in predavanje, in sicer:

MEDNARODNE IZMENJAVE AFS –> 16.30, šolska knjižnica

V lanskem letu smo na GCC začeli sodelovati z organizacijo AFS, ki že več kot stoletje skrbi za kvalitetne 3- in 12-mesečne izmenjave dijakov po vsem svetu. Program smo našim dijakom predstavili v oktobru, sedaj pa na predstavitev, ki bo v četrtek, 10. 11., ob 16.30 v šolski knjižnici vabimo tudi starše. Gospa Tosja Jovanovič, predstavnica AFS za Slovenijo bo spregovorila o tem zanimivem programu, ki dijakom omogoča, da del srednje šole opravijo v tujini, o možnostih financiranja in štipendiranja ter specifikah programa.

GOVORILNE URE –> 17.00-18.00, razporedi razrednikov in učilnici bodo objavljeni na oglasnih deskah v nadstropjih šole.

PREDAVANJE –> 18.00, stara telovadnica

Tema prvega predavanja, ki ga pripravljamo v sodelovanju s Svetom staršev bodo DROGE IN ZASVOJENOST, naše gostje pa bodo  dr. Nuša Konec Juričič, zdravnica in specialistka socialne medicine, Veronika Jazbec, prof. razrednega pouka in prostovoljka ter kriminalistka Lara Rojc. Predavanje bo trajalo približno 90 minut. Na GCC se zavedamo pasti najstniškega življenja in z zaskrbljenostjo spremljamo veliko poslabšanje stanja v naši državi. Z željo, da s preventivnim delovanjem naše dijake obvarujemo pred vedno nevarnejšimi novodobnimi drogami, pripravljamo tudi predavanje za starše, na katerega pa so vljudno vabljeni tudi dijaki.

Vljudno vabljeni v našo družbo!

Uprava šole

Skip to content