gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Informacije za maturante

Splošne informacije in predstavitve fakultet

Drage maturantke in maturanti,

Obveščamo vas, da je izšel rokovnik prijavno-sprejemnega postopka v študijskem letu 2021/2022, ki ga najdete na povezavi Rokovnik.

Sprememb glede na pretekla leta ni. Za vas posebej pomemben datum je rok za oddajo prijave za vpis, ki je letos med 16. februarjem in 19. marcem 2020. O podrobnostih razpisa in postopku oddaje prijave bomo spregovorili (v živo ali na daljavo) v razredih na urah študijskega svetovanja.

V naslednjih tednih se bomo s fakultetami dogovorili za predstavitve študijskih programov in vas o terminih obvestili pravočasno; razpored bo objavljen tudi na tem mestu.

Ponovno pa vas vabimo na Virtualni karierni sejem, na katerem se predstavljajo vsi zavodi, ki izvajajo študij v Sloveniji. Vse informacije najdete na https://www.karierni-sejem.si/srednji in v obvestilu, ki smo vam ga poslali v Teamsih (glej zavihek Svetovalna služba).

V spodnji razpredelnici najdete še nekatere dodatne aktivnosti in predstavitve fakultet. Tabela ima dva lista – študij v Sloveniji in Študij v tujini, kjer najdete aktualne dogodke, povezane s študijem v tujini. Tabeli bomo sproti dopolnjevali, zato vsebino redno spremljajte. 

Seveda pa ste še naprej vabljeni, da se za individualni pogovor na temo izbire študija dogovorite v svetovalni službi.

Lep pozdrav

Šolska svetovalna služba

Študij na Univerzi v Pekingu

Spoštovani dijaki,

v spodnjih prilogah vas čaka nekaj informacij o študiju, štipendijah in vpisu na Univerzo v Pekingu. Pripravlja se tudi webinar s predstavitvijo možnosti študija na omenjeni univerzi.

Prispevka ni mogoče komentirati.