Izmenjava z Nizozemsko

Vabimo vas k sodelovanju pri #enostavnodrugačnem projektu, ki ga marca 2020 načrtujemo s partnersko šolo na Nizozemskem. Gre za dijaško izmenjavo v okviru katere bi skupina dijakov z GCC teden dni (predvidoma od 4. do 13. 3. 2020) preživela na Nizozemskem pri vrstniki s šole SSGN v kraju Nijmegen. V tem času bi spoznali kako poteka življenje dijakov v Holandiji, skupaj z gostitelji obiskovali pouk in preživljali prosti čas na ekskurzijah po državi. Skupino bosta spremljala 2 učitelja z GCC.

Obveznost dijakov, ki bi se izmenjave udeležili je, da bi od 23. 3. do 1. 4. 2020 pri sebi doma gostili kolege z Nizozemske ter z njimi preživljali tudi prosti čas na različnih ogledih in ekskurzijah, ki jih bomo pripravili na GCC.

Strošek izmenjave je nakup letalske karte in transferja do letališča (predvidoma med 200 in 250 EUR), za vse stroške na Nizozemskem pa poskrbijo organizatorji. Vas strošek tudi gostiteljstvo nizozemskih gostov v času obiska Nizozemcev v Sloveniji, kjer bo potrebno poskrbeti za nočitev in prehrano (2 obroka na dan; za malico v šoli bo poskrbela šola).

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

Iščemo pare za 8 fantov in 11 deklet z Nizozemske, ki so stari 14 in 15 let. Idealna je točno takšna razporeditev po spolu, možnost pa je prav tako (če tako potrdijo nizozemski partnerji), da na domu gostite osebo nasprotnega spola.

Točne datume in ceno bomo lahko določili šele po zaključku zbiranja prijav.

ROK ZA PRIJAVO IN ODDAJO IZJAVE, KI JO MORAJO PODPISATI STARŠI (izjave ste vsi dijaki prejeli po e-pošti) je petek, 18. 10. 2019, 12.00.

Prijavite se na povezavi https://forms.gle/2ThpruiNwetspEhH9, izjave (matching form) pa oddajte v tajništvo.

Prednost bodo imeli tisti, ki bodo pravočasno oddali spletno v spodnjem obrazcu in papirno prijavo v tajništvo. V primeru prevelikega števila prijavljenih bomo upoštevali čas prijave. V primeru, da ne bo prijav dovolj (vsaj 19), potem izmenjava ne bo izvedena.

Za vsa dodatna vprašanja poiščite Gregorja Delejo.

Uprava šole

Pojdi na vsebino