Maškarada

Z ansamblom Golte je bila [b][link=https://www.gcc.si/e107_plugins/autogallery/autogallery.php?show=Pust]maškarada[/link][/b] še en zelo uspešen projekt na GCC. Bilo je noro zabavno, najboljši pa so bili, kot se spodobi, nagrajeni…

Žirija je imela precej zahtevno delo, saj so se tako posamezniki kot skupine resnično potrudili. Morda bomo naslednje leto dodali še kakšno kategorijo za maske ali nagrado. Predlogov z vaše strani bomo veseli.

Kdo je sestavljal žirijo? Bila je sestavljena iz obeh "polov" – profesorskega in dijaškega: prof. Doroteja Borovnik, prof. Darja Ravnik, prof. Urška Kreže, Katarina Brunet, Nina Čehovin, Tit Plevnik in Sanja Todorović.

Od skupinskih mask je žirijo najbolj prepričal 3. f razreda in njihov "Pogreb". Ali je njihov nastop danes bil le vaja za jutrišnji "pogreb pusta", pa še ne vemo … Drugo mesto je pripadlo ogroooooooomni gosenici, ki ji je na koncu le uspelo postati metulj. Tretje mesto so si pribrenčale Muhe.

Med individualnimi maskami je prvo mesto pripadlo resnično originalnemu "Eko" Don Kihotu, drugo in tretje mesto pa je pripadlo skupinici starih tet ter zanimivi ptičji navezi kokoške in pingvina.

Skip to content