Mednarodno spletno tekmovanje v znanju angleščine

Tridesetega novembra 2016 je bilo mednarodno spletno tekmovanje v znanju angleščine, na katerem je sodelovalo preko 8000 udeležencev v starosti od 15. do 19. leta iz več kot 400 šol iz Evrope in Mehike.

Naš  dijak Mitja Suvajac iz 2. b razreda je v tako močni konkurenci dosegel izjemen – šesti rezultat. Gimnazija Celje – Center kot šola pa je dosegla odlično peto mesto. Upoštevali so dosežke desetih najboljših dijakov s posamezne šole. Dijaki, ki so največ prispevali k temu uspehu so bili:

  1. Mitja Suvajac, 2.b
  2. Saša Gerlj, 4.d
  3. Klementina Krulec, 4.č
  4. Lucija Sedovšek, 3.č
  5. Blaž Pažon, 4.b
  6. Jure Krajšek, 2.č
  7. Dijana Ratej, 3.j
  8. Matevž Metulj, 4.j
  9. Veronika Steiner, 4.b
  10. Nika Podlesnik, 2.d
Vsem dijakom, ki so se udeležili tekmovanja in s svojim znanjem prispevali k izjemnemu mednarodnemu uspehu šole, iskreno čestitamo in jim želimo še veliko uspeha pri učenju angleščine.
 
Aktiv za TJ in vodstvo šole
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”611″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”280″ thumbnail_height=”195″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”4″ number_of_columns=”2″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Skip to content