Nagrajenci 4. kviza in nov kviz o naravoslovju za osnovnošolce

Iskrene čestitke nagrajencem 4. kviza o tujih jezikih – to so: Alex Stropnik (OŠ Planina pri Sevnici), ki se je izkazal v poznavanju angleščine, Oskar Hren (II. OŠ Celje), ki je bil odličen pri poznavanju španščine in Hana Semprimožnik (OŠ Mozirje), ki je bila odlična pri nemščini. Nagrade bodo vsi prejeli po pošti.

Vabljeni na sodelovanje pri novem nagradnem spletnem kvizu za osnovnošolce na temo naravoslovja. Vaše odgovore pričakujemo vse do 30. 1. na povezavi https://www.gcc.si/quiz/gcc-kviz-iz-poznavanja-naravoslovja-raziskovanje-novo-znanje-in-poskusi-iz-biologije-fizike-in-kemije/

Obenem pa vas vljudno vabimo na dva tematska spletna večera za OŠ na temo jezikov na GCC, in sicer bomo 18. 1. ob 17h na Zoomu spregovorili na temo slovenščine in številnih kulturnih aktivnosti (https://www.gcc.si/pogovorni-vecer-slovenscina/), teden dni kasneje (25. 1., 17.00, Zoom) pa na temo tujih jezikov na GCC (https://www.gcc.si/pogovorni-vecer-tuji-jeziki/). Ne zamudite tudi letošnjega spletnega Veselja do znanosti, ki ga pripravljamo 1. 2. (https://www.gcc.si/veselje-do-znanosti-2022/)

Vljudno vabljeni! 

Skip to content