Uvodni roditeljski sestanki, predavanje za starše in spoznavni dan za prvošolce

V sredo in četrtek, 5. in 6. 9. 2018 bomo organizirali uvodne roditeljske sestanke in spoznavni dan za dijake prvih letnikov.
 
Sreda, 5. 9. 2018
4. LETNIK – 16.30 (skupni del v športni dvorani), 17.00 (oddelčni roditeljski sestanki)
3. LETNIK – 17.00 (oddelčni roditeljski sestanki)
 
Četrtek, 6. 9. 2018
1. LETNIK – 16.30 (skupni del v športni dvorani), 17.00 (oddelčni roditeljski sestanki)
2. LETNIK – 17.00 (oddelčni roditeljski sestanki
 
V sredo, 5. 9., vas po oddelčnih sestankih vas vljudno vabim na predavanje dr. Sabine Žnidaršič Žagar, ki bo ob 18. uri v učilnici Matematika 4 v 1. nadstropju. Dr. Žnidaršič Žagar prihaja s Kariernih centrov Univerze v Ljubljani in je zelo vpeta v poklicno in študijsko svetovanje srednješolcev iz vse Slovenije ter ima izjemen pregled nad aktualnimi trendi v študijsko-poklicni prihodnosti našega sveta. Zdi se nam pomembno, da tudi starši dobite čim več informacij, ki vam bodo omogočile, da boste v oporo vašim otrokom pri odločanju o nadaljnji študijski in poklicni poti.
 
V četrtek, 6. 9., vse prvošolce vabimo, da popoldan preživijo v družbi tutorjev in učiteljev na šoli in jo spoznajo v drugačni luči. Zanje pripravljamo timske igre, orientacijsko tekmovanje in fazanovanje v Celjskem mladinskem centru. Poskrbeli bomo tudi za brezplačno malico. Vse starše prosimo, da dijakom omogočijo, da popoldne preživijo na šoli. Spoznavni dan se bo končal vzporedno z roditeljskimi sestanki.
 
Uprava šole
Skip to content