gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Nika druga na literarnem natečaju

 Gre popotnik v novi svet

Center za mlade Domžale je v mesecu aprilu objavil zanimiv literarni razpis z naslovom Gre popotnik v novi svet. Povabili so nas na potovanje – v domišljijo,  vesolje, prihodnost, lasten notranji svet …

Na natečaju so sodelovale tudi naše dijakinje, in sicer: Kim Prah, Melisa Brković in Karmen Zajc iz 2. a ter Neja Turk, Zala Križnik, Nastja Krulec, Iva Planko, Nika Podlesnik in Karin Cerovšek iz 2. d (mentorica Nataša Grobelnik, prof.).

Literarna dela sta pregledala Nina Mav Hrovat, mag. prof. predšolske vzgoje ter vzgojiteljica, pravljičarka in avtorica leposlovja za otroke in mladino, ter Damjan Habe, uni. dipl. socialni pedagog, mladinski delavec in urednik pesniških zbirk.

S svojim razmišljanjem ju je prepričala Nika Podlesnik iz 2. d, ki je za svoj literarni spis z naslovom Gre popotnik v svojo dušo osvojila 2. mesto v kategoriji dijaki, študenti in odrasli.

Niki iskreno čestitamo in želimo lepo potovanje v Domžale na podelitev nagrad.

                              Prav tako čestitamo tudi vsem ostalim literatkam. Tone Pavček je nekoč dejal:  /…/ Nagrade niso vedno merilo resničnega uspeha, važneje je, da sam v sebi čutiš odgovornost za napisano /…/.

                                                                          … in da sodeluješ.

Objavi komentar

Če želiš objaviti komentar, moraš biti prijavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content