Obveščanje z aplikacijo iGCC

Spoštovani dijaki in dijakinje!

V šolskem letu 2015/2016 smo na željo Dijaške skupnosti pričeli uvajati nov način obveščanja, tako lahko že od konca avgusta uporabljate aplikacijo iGCC.

Povezava do aplikacije:

Google Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=si.hercog.igcc

Apple App Store https://itunes.apple.com/si/app/igcc/id1039707247?mt=8

Windows Phone Store https://www.microsoft.com/sl-si/store/apps/igcc/9nblggh5xv7r

V aplikacijo se (samo prvič) prijavite s podatki za vstop v spletne učilnice, ki ste jih dobili na vaš spletni naslov v začetku šolskega leta, le dijaki prvega letnika v preteklem tednu. Za ogled svojega urnika pa morate v nastavitvah aplikacije vpisati svoj ID za eAsistent. ID je uporabniško ime (v obliki števila) za dostop do eAsistenta.

V želji, da aplikacija čim prej deluje čimbolj popolno in hkrati zadovolji vaše potrebe po obveščenosti, prosimo, da morebitne napake v delovanju aplikacije in vaše dodatne želje po funkcionalnosti aplikacije sporočite na elektronski naslov:

igcc@gcc.si

Da bo vaša informacija o pripombah na (ne)delovanje aplikacije bolj popolna in da bodo morebitne napake lahko hitreje odpravljene, prosimo, da sporočite:
1. Naziv naprave, na kateri uporabljate iGCC (npr. LG G3 D855)

2. Verzijo operacijskega sistema. (npr. Android 5.0)

3. Koraki, ki so vas privedli do “hrošča” oziroma neke nepravilnosti v delovanju (npr. najprej klik na določeno ikono, na to klik na…).

Razvojna IT ekipa GCC

Skip to content