Obvestilo pred koncem pouka

S poukom v tem šolskem letu bomo zaključili v ponedeljek, 20. junija.

Pouk bomo imeli do vključno 6. učne ure.

Dijaki boste morali izprazniti garderobne omarice, ključke pa boste obdržali.

Omarice morajo ostati odprte.

Poravnati morate vse finančne obveznosti (Razvojni sklad, malica, knjižnica, gledališki abonma …) in vrniti izposojene in prebrane knjige v šolsko knjižnico.

Delitev spričeval bo v petek, 24. junija, ob 7.30. Razpored učilnic za posamezne oddelke bo narejen kasneje in bo visel na panojih v pritličju.

Tisti dijaki, ki imate popravne izpite, morate izpolnjene prijavnice k popravnim izpitom oddati pomočnici ravnatelja najkasneje v petek, 24. 6., do 10.00.

Vpisnice in prijave k malici boste morali do 24. 6. oddati svojim razrednikom.

Priprave na popravne izpite bodo v torek, sredo in četrtek (21., 22. in 23. 6.), in sicer nulto, 1., 2. in 3. uro. Razporedi predmetov, učilnic in profesorjev bo visel na panojih v pritličju in nadstropjih. Veljajo za vse tri dni.

Ob spričevalih boste dijaki dobili tudi Letna poročila, kjer so na zadnji strani zapisana vsa pomembna obvestila.

S poukom v novem šolskem letu bomo pričeli v četrtek, 1. septembra, uradne ure med počitnicami pa bodo vsako sredo med osmo in deseto uro; izjema je le sreda, 27. julij.

Potrdila o vpisu in potrjevanje mesečnih vozovnic bo mogoče v tajništvu šole od 17. 8., in to med 8.00 in 10.00.

Šolska pravila, Šolska pravila ocenjevanja in druga obvestila, povezana z začetkom novega šolskega leta, bo mogoče prebrati na naši spletni strani.

 

Ravnatelj: Igor Majerle, prof.

Skip to content