gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Odlični tudi na tekmovanju Mažoretne in twirling zveze

Dijakinji GCC, Eva  in Maša uspešni na 19. odprtem državnem prvenstvu Mažoretne in twirling zveze Slovenije

Dijakinji Gimnazije Celje – Center, Eva Mlakar – 3.d in Maša Trobiš – 3.b, sta se tudi letos na finalnem delu 19. odprtega državnega prvenstva Mažoretne in twirling zveze Slovenije, ki je potekalo 13. in 14. aprila 2019  v športni dvorani Zlato polje v Kranju odrezali izvrstno.

Ker sta svoje nastope opravili odlično, se bosta poleti udeležili Evropskega prvenstva in Svetovnega pokala, ki potekata pod okriljem Svetovne twirling organizacije WBTF, katere članica je tudi Mažoretna in twirling zveza Slovenije.

Eva Mlakar je na tem prvenstvu nastopila dvakrat, in sicer v kategoriji freestyle Elite senior, kjer si je priplesala 3. mesto in dosegla visoko število točk za udeležbo na Evropskem prvenstvu, ki bo potekalo julija v Franciji (Vendespace, La Roche sur Yon) in v kategoriji artistic par A senior, kjer sta s soplesalko Nušo Detiček zasedli 1.mesto in si priplesali udeležbo na Svetovnem pokalu – avgusta v Franciji (Limoges)

Maša Trobiš si je v kategriji solo 2 palici priplesala odlično 2. mesto in si s številom doseženih točk zagotovila nastop na Svetovnem pokalu, ki bo potekalo avgusta – prav tako v Franciji (Limoges)

Obema želimo uspešne nastope na mednarodnih tekmah.

Objavi komentar

Če želiš objaviti komentar, moraš biti prijavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content