Planinski pohod na Pokljuki odpade

Načrtovani planinski pohod na Uskovnico na Pokljuki je zaradi hudega mraza in slabe vremenske napovedi odpovedan.

 Uprava

 

Dijakinje in dijaki 1. letnika PREDŠOLSKE VZGOJE imajo v obveznem programu športnih aktivnosti planinski pohod. Tudi letos ga organiziramo v soboto, 4. februarja 2012 na Pokljuki, kot udeleženci 16. šolskega pokljuškega maratona. Na pohod bomo odšli na planino Uskovnico. Hodili bomo približno 2 uri ( 8 km), po vrnitvi na prireditveni prostor pa dobimo malico, čaj in spominsko medaljo, sodelujemo na predstavitvah Gorske reševalne službe Radovljica, Slovenske policije, Slovenske vojske, na predstavitvi biatlona, v žrebanju za 7 kilogramsko čokolado …

Vsi udeleženci zimskih pohodov morate imeti ustrezno opremo za zimske razmere (planinske čevlje, topla oblačila, rezervna oblačila, kapo, rokavice, šal, tople in debele nogavice, nahrbtnik), saj je Pokljuka med najbolj mrzlimi kraji v Sloveniji. S seboj lahko vzamete tudi smučarske palice. Vsi udeleženci morajo imeti štartno številko pripeto na prsih. Na pohod bomo odšli po urniku (11.00) z zbornega mesta; vodili ga bodo usposobljeni vodniki.

Vse informacije o prireditvi so objavljene na spletnih mestih: <https://www.sportmladih.net> in OŠ Gorje <https://www.osgorje.si>. Vredno ogleda. (GCC na pohodu februarja 2011)

ODHOD: sobota, 4. 2. 2012 ob 7.30 uri z avtobusne postaje Celje (zunanji del)

S Pokljuke bomo odšli ob 14.30 in prispeli v Celje ob 17.uri.

Razredni blagajniki 1. A, 1. H in 1. J poberejo denar za prevoz (po 13 evrov) in ga oddajo v blagajno šole v sredo, 1. 2. 2012. Dijaki vseh 2., 3. in 4. letnikov, ki še niso opravili pohoda, se prijavijo prof. Kadilnikovi.

Vsem udeležencem želim sončen dan in nepozabno lep izlet.

Organizator: Zlatka Kadilnik, prof.


Skip to content