Podelitev spričeval maturantom

Vsak začetek ima svoj konec. Naši maturantje so pred štirimi leti prestopili prag šole, ki jih je ves čas poleg poučevanja tudi vzgajala, navduševala, povezovala, jim kazala življenje še z druge plati. Ko danes opazujem četrtošolce, kar težko verjamem, da so to otroci, ki so pred štirimi leti začeli s srednješolskim izobraževanjem, sedaj pa z eno nogo že stojijo v novem svetu, v svetu odraslih.

Menim, da smo svojo nalogo dobro opravili, hkrati pa se zavedam, da nam brez vas, spoštovani starši, to ne bi tako dobro uspelo. Ker smo le s skupnimi močmi lahko vsakega otroka uspešno pripeljali do zaključka srednješolskega izobraževanja, je prav, da skupaj doživimo tudi ta zadnji  trenutek.

Vljudno vabim vse maturante, njihove starše in profesorje na slavnostno podelitev maturitetnih spričeval, ki bo za dijake predšolske vzgoje v ponedeljek, 8. julija 2013, ob 10. v šolski knjižnici. Dijaki gimnazije in umetniške gimnazije bodo svoja spričevala prejeli v torek, 16. julija 2013, ob 10. v Narodnem domu.

 

Vpogled v izpitno dokumentacijo in ugovor na oceno splošne mature 2013 Vpogled v izpitno dokumentacijo in ugovor na oceno splošne mature 2013
Vpogled v izpitno dokumentacijo in ugovor na oceno splošne mature 2013 Navodila kandidatom – poklicna matura – junij 2013

Želim si, da bi podelitev predstavljala še zadnji košček v mozaiku nepozabnih spominov na našo Gimnazijo Celje – Center – na šolo, s katero so naši dijaki za vedno povezani.

Vabljeni!

v. d. ravnateljica

Mateja Glušič Lenarčič

zp8497586rq
Pojdi na vsebino