gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Pomagajmo Veroniki

Pomagajmo nekdanji dijakinji Gimnazije Celje – Center…

SMS za VERONIKO

Območno združenje rdečega križa Žalec in Nova Slovenija Tabor s pomočjo podjetij Mobitel in Simobil organizirata SMS donacijo, s katero lahko pomagamo Veroniki pri rehabilitaciji in nakupu raznih pripomočkov, ki jih pri vsakodnevnem življenju potrebuje. Kaj se je zgodilo:

11. 05. 2012 se je v Medlogu pri Celju zgodila huda prometna nesreča. Nesrečo je povzročil voznik drugega vozila, ki je zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil v pravilno se vozeči avtomobil Veronike in njene mame. Mama je izgubila življenje, Veronika pa je utrpela hude opekline glave, rok ter zlom stegnenice na več delih. Zaradi opeklin je ostala brez prstov na rokah. Veroniki bi radi pomagali za lažje in kakovostnejše preživljanje v prihodnje. Z zbranimi sredstvi pa bi ji radi omogočili nakup raznih pripomočkov, katere bo potrebovala v prihodnje.

za_veroniko

Donirate lahko tako, da pošljete SMS s ključno besedo VERONIKA na 1919 in prispevali boste 1 eur za nakup pripomočkov in rehabilitacijo Veronike. Akcija bo trajala do vključno 28. 2. 2014 prispevajo lahko uporabniki storitev Mobitela in Simobila. Telekom Slovenije in Simobil se odpovedujeta vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS sporočil. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija so objavljeni na spletni strani www.obcina-tabor.si.

Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena Veroniki.

Iskreno se zahvaljnujemo Mobitelu in Simobilu ter območnemu združenju Rdečega križa Žalec.

In hvala vsem vam, ki boste prispevali 1 EUR za Veroniko!

Besedilo: Davorin Drnolšek, Tabor

Zbiranju sredstev za Veroniko je bil namenjen tudi dobrodelni koncert.

Objavi komentar

Če želiš objaviti komentar, moraš biti prijavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content