Preizkus likovne nadarjenosti

Draga devetošolka, dragi devetošolec,

zaradi še vedno slabe epidemiološke situacije bomo preizkus likovne nadarjenosti izvedli na daljavo v okolju MS Teams (povezava: https://cutt.ly/ulEEnHk), in sicer v sredo, 10. marca 2021, z začetkom ob 15. uri.
Preizkus bo trajal predvidoma do 18.30.

Ker boste zastavljene likovne naloge ustvarjali v domačem okolju, si za samostojno delo vnaprej pripravite pripomočke, ki so navedeni v prilogi spodaj:

Vaše likovne izdelke, ki jih boste oddali pod šifro, bo pregledala in ovrednotila strokovna komisija v sestavi: Maja Rak, Andreja Džakušič in Tanja Bračun.

Šifro, pod katero boste oddali svoj izdelek, boste med preizkusom prejeli po elektronski pošti. Rezultati bodo objavljeni pod šifro na šolski spletni strani v četrtek, 11. 3., ob 13.00, o njih pa boste pisno obveščeni tudi po običajni in elektronski pošti.

Za dodatne informacije o poteku izpita smo na voljo po elektronski pošti ali na telefonsko številko vodje programa umetniške gimnazije ali šolske svetovalne službe:

Otmar Uranjek, prof., 041 324 767, otmar.uranjek@gcc.si;

Nives Laul, univ. dipl. psih., 03/428 57 11, nives.laul@gcc.si;

mag. Helena Maher Resinovič, univ. dipl. psih., 03/428 57 15, helena.maher.resinovic@gcc.si.

Navodila za prijavo v spletno okolje MS TEAMS:

1. V spletno sobo ( https://cutt.ly/ulEEnHk ), kjer bo potekal preizkus, se prijavite vsaj 10 minut pred začetkom. TEAMS-e lahko uporabljate v spletni verziji, lahko pa si že vnaprej na računalnik naložite tudi aplikacijo. Potrebujete spletno kamero, zvočnike in mikrofon.

2. Če boste ob prijavi naleteli na kakšno tehnično težavo, nas pokličite na številko 041 324 767 (Otmar Uranjek).

Prijazno Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

Vodja programa umetniška gimnazija – lik. smer

Otmar Uranjek, prof.

Ravnatelj Gimnazije Celje – Center

Gregor Deleja, prof.

Skip to content