Prijava na preizkus likovne nadarjenosti 2022

Devetošolci, ki razmišljate o vpisu v program umetniška gimnazija – likovna smer, morate do 2. marca 2022 oddati prijavo k preizkusu likovne nadarjenosti. Brez tega preizkusa, ki je organiziran enkrat letno, se učenci ne morete prijaviti ali prijave prenesti na ta program, zato priporočamo vsem učencem, ki vidijo umetniško gimnazijo – likovna smer kot eno od možnih izbir nadaljnjega izobraževanja, da se k preizkusu prijavijo. Uspešno opravljen preizkus predstavlja dodatno možnost za vpis in seveda ni obvezujoč.

Na preizkus se prijavite na e-obrazcu:

Potrdilo o prijavi boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste uporabili ob prijavi neposredno po prijavi.

Preizkus likovne nadarjenosti bo v sredo, 16. marca 2022, ob 15. uri v risalnici Gimnazije Celje – Center (2. nadstropje) in bo trajal približno 3 ure. Če bo potrebno (učenci v karanteni, izolaciji, druge odsotnosti), bomo preizkus izvedli tudi na daljavo.

O izvedbeni obliki izpita (v živo / na daljavo) in o materialu, ki ga morate prinesti sabo na preizkus, vas bomo obvestili po elektronski pošti, 8. 3. 2022.

Za vse dodatne informacije nam pišite na naslov info@gcc.si oz. pokličite v našo svetovalno službo (03 428 57 11, 03 428 57 15)

Skip to content