Priprave na preizkus likovne nadarjenosti

Tudi letošnje šolsko leto za vse učence 7., 8. in 9. razredov, ki se spogledujejo z vpisom v program umetniška gimnazija – likovna smer, pripravljamo priprave na preizkus likovne nadarjenosti, ki je pogoj za vpis na ta srednješolski program.

Priprave bodo potekale tri sobote zapored na Gimnaziji Celje – Center, in sicer 12., 19. in 26. 1. med 10. in 12. uro v risalnici (II. nadstropje levo). Udeležba na pripravah nikakor ni pogoj za pristop k preizkusu oz. uspešnost pri preizkusu likovne nadarjenosti, ki bo letošnje šolsko leto potekal v sredo, 13. 3. 2018, v popoldanskih urah, so pa priprave dobra priložnost, da učenci spoznajo šolo, program, sedanje in prihodnje dijake umetniške smeri in izgubijo strah pred preizkusom.

Rok za prijavo je 9. 1. 2018, prijavnice pa lahko pošljete na naslov: Gimnazija Celje – Center, Kosovelova ulica 1, 3000 Celje ali po e-pošti: info@gcc.si

Prijave nam bodo pomagale pri organizaciji delavnic, zato se že vnaprej zahvaljujemo zanje. Učenec se po želji lahko udeleži tudi samo posamičnih priprav.

Seznam potrebščin: 12. 1. (svinčnik in radirka), 19. 1. (tempera barve, čopiči, lončki za vodo), 26. 1. (barvni kolaži A4, škarje, lepilo, lepilni trak), za vse ostale pripomočke in malico pa bomo poskrbeli na GCC.

Za vsa dodatna vprašanja nas pokličite (03 428 57 00) oz. nam pišite (info@gcc.si)

Vljudno vabljeni!

Prijavnica in več informacij

Skip to content