Pust na GCC 2019

Edini dan v letu, ko ste lahko karkoli vam srce poželi, se naglo približuje! Pust bo letos v torek 5. marca. Tudi letos bomo na GCC organizirali zanimive in zabavne dogodke in se skupaj prepustili norčavemu razpoloženju.

Dan bomo začeli s tekmovanjem za NAJ PUSTNI MUFFIN.

  • Na tekmovanje se lahko prijavite najkasneje do 27. 2. 2019 preko spletnega obrazca, ki vam najdete na povezavi https://goo.gl/forms/deYbpARQufovA0pv2.
  • Tekmovalci (posamezniki oz. ekipe z do tremi člani) morajo muffine oddati v tajništvu šole 5. 3. 2019 do 08.00.
  • Pogoj je, da tekmovale/ci oddajo 12 ali več muffinov, ki jih bo ocenila komisija. To bodo letos sestavljali člani DRT in ravnatelj.

Zmagovalce (1., 2.  in 3. mesto) bomo razglasili na pustnem rajanju in nagradili s praktičnimi nagradami.

PUSTOVANJE V ŠPORTNI DVORANI Z ZASEDBO T. I. T. S. se bo začelo v športni dvorani ob 10.30. Pogoj za udeležbo je, da se maskirata vsaj 2/3 razreda. Razredi lahko pripravijo skupinsko masko, lahko pa ste maskirani vsak po svoje kot individualne maske. Tako ali drugače seveda tekmujete za lepe nagrade J  

Vsi razredi morajo izpolniti prijavni obrazec, ki ga najdete na povezavi https://goo.gl/forms/3GhJHavizBUsGVlz2 najkasneje do 27. 2. 2019. Za tiste razrede, ki ne želijo sodelovati pri pustovanju (se ne prijavijo), bo potekal pouk po urniku.

TEKMOVANJE ZA NAJBOLJŠO SKUPINSKO MASKO

Pogoji – najmanj 2/3 maskiranih dijakov, ki pripravijo mimohod ali pa točko, ki naj ne bo daljša od 3 minut.

Pri ocenjevanju bo dodatne točke prejel razred, kjer bo v skupinski maski sodeloval tudi razrednik.

Maske bo ocenjevala komisija, v kateri bodo predstavniki profesorjev in dijakov, razpisane pa so naslednje nagrade: 3. mesto – krofi, 2. mesto – kino vstopnice in 1. mesto – nagradni prosti dan.

TEKMOVANJE ZA NAJBOLJŠO INDIVIDUALNO MASKO.

To bo potekalo med pustovanjem. V individualni maski lahko sodelujejo največ 3 dijaki, ki se morajo uradnim fotografom predstaviti v posebej določenem prostoru (foto booth – predvidoma v kabinetu v športni dvorani). Glasovanje bo potekalo na Facebook strani GCC (všečkanje fotografij individualnih mask).

  • Fotografije sodelujočih bodo objavljene najkasneje do 6. 3. na FB.
  • Glasujete lahko do sobote 9.3. do 18.00.
  • Zmagovalci bodo razglašeni najkasneje v ponedeljek, 9. 3. na Facebook strani GCC in po šolskem radiju.

Nagrade: 1. nagrada – kino vstopnice, 2. nagrada – pica, 3. nagrada – GCC majčka. Letos so organizacijo projekta Pust na GCC 2019 prevzeli dijaki 2. H v sodelovanju z DRT.

Pojdi na vsebino