gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Rezultati Cankarjevega tekmovanja

  1. decembra je na šoli potekalo tekmovanje za Cankarjevo priznanje. Udeležilo se ga je 18 dijakinj in dijakov vseh štirih letnikov gimnazijskega programa in 28 dijakinj in dijakov programa predšolska vzgoja. Mentorici sta bili profesorici Tanja Štante Benčina za 1. in 2. letnike in Jasmina Temnik Kerš za 3. in 4.
  2. decembra smo dobili uradne rezultate tekmovanja. 18 dijakov je prejelo bronasto Cankarjevo priznanje, od tega 8 gimnazijcev in 10 dijakov predšolske vzgoje. Na regijsko tekmovanje, ki bo 21. januarja 2016 v Zrečah, se je uvrstilo 7 dijakinj.

Iskreno čestitamo vsem tekmovalcem, še posebej pa naslednjim: Neži Kočnik iz 2. c, ki bo kot predstavnica gimnazijcev na I. stopnji predstavljala šolo na regijskem tekmovanju, in prejemnikom bronastih priznanj Luciji Pirnovar , Mitji Suvajcu in  Tjaši Videc, dijakom 1. b.

Kot predstavnica srednjega strokovnega programa na I. stopnji nas bo zastopala Sara Pečnik iz 2. a, bronasto priznanje pa je prejela tudi Nika Geoheli iz 2. a.

Na II. stopnji nas bo kot  predstavnica gimnazijcev na regijskem tekmovanju zastopala Saša Gerlj iz 3. d, bronasta priznanja pa so prejeli še Anja Črepinšek iz 3. c, Nejka Pažon iz 4. č in Anže Primožič iz 3. d.

Kot predstavnice srednjega strokovnega programa na II. stopnji  na regijskem tekmovanju  nas bodo zastopale Mrika Batalak iz 3. a, Tamara Pušnik iz 4. j, Sabina Boršič in Mateja Metelko, obe  iz 4. h. Bronasta Cankarjeva priznanja pa so prejele še Sabina Kovačič iz 4. h, Kaja Odžič, 3. h, Laura Presečnik, 4. h, in Valerija Fujs, 3. h.

Tekmovalkam na regijskem tekmovanju želimo veliko uspeha.

Aktiv slavistk in vodstvo šole.

Objavi komentar

Če želiš objaviti komentar, moraš biti prijavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content