Rezultati mature 2013

Dragi maturanti, spoštovani profesorji in starši!

Šolsko leto se končuje in kar težko je doumeti, da smo do konca srednješolskega izobraževanja pripeljali še eno generacijo dijakov.

Opravljena matura je pomembna življenjska prelomnica vsakega dijaka in ponosna sem, da se naša šola lahko pohvali z letošnjim odličnim rezultatom. Vsi dijaki programa PV, ki so opravljali poklicno maturo v spomladanskem roku, so jo uspešno opravili, dve izmed njih sta zlati maturantki. Ana Dolinšek je dosegla vse točke, Anja Fludernik pa 22 od 23 možnih točk. Veseli smo tudi, da so tri dijakinje pri posameznih predmetih dosegle vse možne točke: Anja Fludernik pri angleščini, pri matematiki pa Barbara Vajdl in Nuša Verdev.

Na splošni maturi je bilo uspešnih 93 % od 149 dijakov, imamo kar 9 zlatih maturantov in ti so nam še posebej v ponos: Lucija Bizjak, Anja Plaznik, Gašper Marinšek, Mojca Hunski, Anže Lamut, Anja Poljanšek, Nina Fridrih, Alja Polšak in Žan Žurič. Lucija Bizjak, naša diamantna maturantka, je dosegla vse možne točke.

Hvaležna sem profesorjem, ker smo dijake odlično pripravili na zrelostni izpit in jim vsa leta izobraževanja pri nas kazali tudi druga poslanstva šole: pomembnost srčnosti, razumevanja, pogovora in zaupanja. Verjamem, da smo jim dali veliko znanja in možnosti za razvoj osebnih potencialov, kar je dobra popotnica za izzive v prihodnosti.

V. d. ravnatelja

Mateja Glušič Lenarčič, mag.

zlati maturanti 2013

[nggallery id=408]

zp8497586rq
Pojdi na vsebino