Roditeljski sestanek (4. letnik), govorilne ure in kulturni večer

Spoštovani starši!

Vljudno vabljeni na redne popoldanske GOVORILNE URE, ki bodo v četrtek, 7. 2., ob 17. uri na Gimnaziji Celje – Center (razpored učiteljev in učilnic bo objavljen na oglasnih deskah po šoli).

Ta dan bomo pripravili tudi RODITELJSKI SESTANEK ZA STARŠE DIJAKOV 4. LETNIKOV. Skupni del se bo začel ob 16.30 v športni dvorani, ob 17. uri pa mu bodo sledili še oddelčni sestanki v učilnicah (4. a v učilnici TUJI JEZIK 2, 2. nadstropje desno; 4. b v učilnici MATEMATIKA 2, 1. nadstropje levo; 4. c v učilnici FILOZOFIJA, 2. nadstropje levo; 4. č v učilnici RAČUNALNIŠTVO, 1. nadstropje levo; 4. d v učilnici BIOLOGIJA, pritličje; 4. h v učilnici KEMIJA, pritličje;  4. i v učilnici TUJI JEZIK 1, 2. nadstropje desno; 4. j v učilnici SLOVENŠČINA 1, pritličje).

Seznaniti Vas želimo s pripravami na maturo in vpisom na fakultete, beseda pa bo tekla tudi o maturantskem plesu. Oddelčni sestanki bodo namenjeni učno-vzgojni tematiki posameznega oddelka.

Po roditeljskem sestanku vas ob 18. uri vabimo na dvorišče za šolo, kjer bodo naše mlade pesnice in pesniki ter dijaki, ki sodelujejo pri kemijskem krožku, v sodelovanju z znano performativno skupino Čupakabra izvedli ognjeno-poetični spektakel ob slovenskem kulturnem prazniku. Pripravili bodo zanimivo predstavo in s poezijo ter ognjenimi čarovnijami iskali luč v temi …

Uprava šole

Skip to content