gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

Slapovi julijskih alp

Drage dijakinje in dijaki!

Želite doživeti prvinskost narave, doživeti neposreden stik s padajočo vodo in ob tem začutiti svojo nemoč, majhnost? Doživeti brezčasnost narave in našo minljivost?  Želite preživeti del časa v planinski koči, ob dobri hrani in družbi svojih sošolcev? Želite še bolj utrditi svoje domoljubje, prepričanje, da živimo na najlepšem koščku našega planeta?

Potem se nam pridružite na izbirni geografski ekskurziji, ki nas bo 7. in 8. oktobra 2019 popeljala k slapovom Julijskih Alp. Ekskurzija je dvodnevna. Prvi dan bo namenjen ogledu Peričnika v dolini Vrata in Martuljkovih slapov pod Špikom. Preko Vršiča, kjer bomo prenočili v Erjavčevi koči, se bomo spustili v dolino Soče, v Trento in nato v dolino Loške Koritnice, kjer bomo doživeli korita in slapove Možnice ter potoka Fratarice. Od tam se bomo preko Predela in Italije vrnili v Celje.

Zaradi težje dostopnosti je število udeležencev omejeno na 17, zato je potrebno s prijavami pohiteti, še prej pa se je potrebno včlaniti v Klub ljubiteljev slapov naše šole, kar tudi uredite v spodnjem spletnem obrazcu.

Pripravljeni morate biti na nekaj napora, kajti vse te naravne lepote so skrite precej visoko. Obvezna je planinska oprema in dobra volja.

Cena ekskurzije: 59 EUR pri udeležbi najmanj 15 oseb
Cena vključuje: prevoz, namestitev v večposteljnih sobah (tuš/wc) s polpenzionom (zajtrk, večerja), vse oglede po programu.

Rok za prijavo: 13. 9. 2019

Prijavni obrazec: https://forms.gle/bJXYZBW7RVhKUaYm7
Mentor ekskurzije: Marko Zevnik

Objavi komentar

Tvoj elektronski naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.