Sledko, debata, filmski krožek, Moderator bom!, kemijski krožek, japonščina, Fotoklub GCC, šahovski krožek

Dragi dijaki!

Nadaljujemo z uvodnimi sestanki za krožke in interesne dejavnosti. V tem tednu v svojo družbo vabijo …

SLEDKO – novinarski krožek in spletni časopis (https://sledko.gcc.si/): torek, 1. ura (7.55) v kabinetu dijaške skupnosti v pritličju.

FILMSKI KROŽEK – za vse, ki vas zanima snemanje, montaža, režija, scenaristika in novi mediji: torek, 6. ura (12.25), naravoslovno-fizikalni kabinet v pritličju.

MODERATOR BOM! – delo z ljudmi je lahko navdihujoče, dinamično in povezujoče – pa tudi frustrirajoče, kaotično in nepredvidljivo. In ker veš, da sam sicer lahko greš hitro, vendar pa daleč prideš le s skupino, pridi na predstavitev krožka Moderator bom!, kjer se bomo naučili kako #enostavnodrugače oblikovati in voditi skupine v vseh “vremenskih pogojih – ko sije sonce in ko švigajo strele”. Uvodni sestanek bo v sredo, 18. 9., ob 10.30 v knjižnici. 

KEMIJSKI KROŽEK – eksperimenti, zanimivi predavatelji, terensko delo in krajše ekskurzije; uvodni sestanek bo v sredo, 18. 9., ob 11.20 v naravoslovnem kabinetu v pritličju.

DEBATA – želiš premag(ov)ati strah pred javnim nastopanjem? Izboljšati svoje retorične  sposobnosti? Krepiti sposobnost kritičnega mišljenja in aktivnega poslušanja? Se družiti in izmenjavati stališča s sovrstniki, ki jih zanimajo aktualne teme? Če si na kakšno izmed vprašanj odgovoril-a pritrdilno, potem si vljudno vabljen-a na uvodni sestanek debatnega kluba, ki bo v sredo, 18. 9., ob 13.15 v učilnici slovenščina 3. Na uvodnem srečanju bosta predstavljena tudi  projekta MEP (Model Evropskega parlamenta) in MUN (Model Združenih narodov).

JAPONŠČINA – jezikovni krožek za vse vzhodnoazijske navdušence: četrtek, 19. 9., 7. ura (13.15) v učilnici slovenščina 4 (1. nadstropje, desno).

FOTO KLUB GCC – krožek je namenjen vsem tistim, ki vas zanima fotografija in sodelovanje pri številnih šolskih dogodkih ter izobraževanje na področju fotografije. Uvodni sestanek: petek, 20. 9., 6. ura (12.25) v naravoslovno-fizikalnem kabinetu v pritličju.

ŠAHOVSKI KROŽEK – za vse, ki se želite uriti v šahu, logičnem in taktičnem razmišljanju. Uvodni sestanek: petek, 20. 9., 7. ura (13.15) v družboslovnem kabinetu v 2. nadstropju (levo).

Uprava šole

Skip to content