gimnazija

predšolska vzgoja

umetniška gimnazija - likovna smer

GCC nominirana za srebni celjski grb

Komisija za mandatna vprašanja, volitve, imenovanja in nagrade Mestnega sveta Mestnega občine Celje (KVIAZ) je na februarski seji obravnavala 25 predlogov za prejemnike priznanj Mestne občine Celje. Mestnemu svetu bo komisija predlagala podelitev dvanajstih priznanj – dveh nazivov častnega meščana, dveh zlatih grbov, treh srebrnih in treh bronastih grbov ter dveh kristalnih grbov. Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da je med nominiranci za prejemnike srebrnega grba, za strokovno delo na področju vzgoje in izobraževanja ter kulturno in humanitarno udejstvovanje, tudi Gimnazija Celje – Center.Mestni svet Mestne občine Celje bo o predlogih odločal na 4. redni seji, ki bo 5. marca. Najvišja priznanja Mestne občine Celje bo župan, kot vsako leto podelil na slovesnosti ob prazniku občine, 11. aprila.  

Predlagatelj priznanja je bila Osrednja knjižnica Celje, predlog pa so s pismi podpore podprli ZKŠT Žalec, Festival Velenje, CSU Celje, Muzej novejše zgodovine Celje, Zgodovinski arhiv Celje, Regijsko študijsko središče, III. osnova šola Celje, Inkubator savinjske regije, Teozofska knjižnica Alme Karlin.

Čestitke za laskavo nominacijo pa veljajo vsem – našim sedanjim in nekdanjim dijakom, sedanjim in nekdanjim zaposlenim, staršem in številnim šolskim partnerjem doma in v tujini!

Uprava šole

Objavi komentar

Če želiš objaviti komentar, moraš biti prijavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content