Uradne ure med počitnicami in druga obvestila

Dragi dijakinje in dijaki, spoštovani starši,

do 8. 7. 2022 bodo uradne ure tajništva vsak dan, od 11. 7. dalje pa ob ponedeljkih (8.00-12.00); izjema je ponedeljek, 25. 7., ko uradnih ur ne bo.

Prosim vas, da si pravočasno zagotovite morebitna potrdila o vpisu, ki jih potrebujete za javne prevoze, počitniško delo … Te od 24. 6. dalje dobite v tajništvu šole.

V tajništvu bomo v poletnem času dosegljivi po e-pošti (info@gcc.si) oz. telefonu (03 428 57 00)

UČBENIKI IN ŠOLSKI SKLAD
Na spletni strani https://www.gcc.si/dijaki-in-starsi/ucbeniki/ je že objavljen seznam učbenikov za prihodnje šolsko leto. 1. in 2. 9. bomo pripravili tudi sejem rabljenih učbenikov, prav tako pa tudi letošnje leto poteka akcija PODARI KNJIGO – vsi, ki bi učbenike podarili tistim, ki si jih ne morejo privoščiti ste vabljeni, da jih prinesete v tajništvo. Prav tako pa spodbujamo tiste, ki jim nakup predstavlja prevelik finančni zalogaj, da se do 20. 8. s prošnjo, ki naj vsebuje tudi prilogo z dokazilom o dohodkih na družinskega člana, obrnejo na Šolski sklad GCC (po e-pošti: gregor.deleja@gcc.si ali po pošti – Šolski sklad Gimnazije Celje – Center, Kosovelova ulica 1, 3000 Celje).

PRIJAVA NA MALICO
Prav tako vas prosimo, da se prijavite na šolsko malico v šolskem letu 2022/2023 – to lahko storite na povezavi https://www.gcc.si/dijaki-in-starsi/malica/prijava-na-malico/

PRIJAVA NA PREJEMANJE E-RAČUNOV
Vse starše, ki bi želeli namesto klasičnih prejemati e-račune pa prosimo, da se na to storitev prijavijo preko povezave https://www.gcc.si/soglasje-za-posiljanje-racunov-v-e-obliki/

Želimo vam prijetne počitniške dni.

Uprava šole

Skip to content