0,3 dohodnine za Šolski sklad GCC

Spoštovani starši in skrbniki,

vabljeni, da Šolskemu skladu GCC prispevate 0,3 % dohodnine. Namenjanje odmerka dohodnine je možnost, ki jo imamo državljani Republike Slovenije, da del vplačanih davkov namenimo konkretnim organizacijam. 1 %, ki ga lahko namenjamo, lahko razporedimo na več prejemnikov – šole in vrtci, ki smo si dolgo prizadevali, da postanemo del te sheme, smo upravičeni do 0,3 %. Več si lahko preberete na spletni strani:

https://edavki.durs.si/edavkiportal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

Del dohodnine lahko sicer namenite do 10 upravičencem.

Šolski sklad GCC že več kot 25 let pod vodstvom Sveta staršev skrbi za bogato obšolsko ponudbo na GCC, nadstandardno ponudbo pri pouku in zunaj njega, v zadnjih 10 letih pa zelo intenzivno pomaga tudi pri lajšanju socialnih stisk naših dijakinj in dijakov. 

Prispevate lahko tako, da natisnete list na spodnji povezavi, izpolnite podatke, podpišete in do 22. 12. 2023 prinesete v tajništvo GCC oz. ga skenirate in pošljete sken po e-pošti na Druga možnost je, da to storitev v portalu eDavki (davčna številka šole je 44240562). Podrobnejša navodila najdete na zgornji povezavi.

V imenu vseh dijakinj in dijakov, mentoric in mentorjev ter šole se vam iskreno zahvaljujem, da boste z vašim prispevkom omogočili, da se čim bolj približamo idealu, da mora naša družba nuditi enake možnosti za vse.

Uprava šole

Pojdi na vsebino