Dobrodelni koncert 2023

V imenu dijakov in učiteljev Gimnazije Celje – Center Vas pozdravljamo in vljudno vabimo na tradicionalni jesenski dobrodelni koncert ob 111-letnici naše šole.

DOBRODELNI KONCERT GCC

petek, 27. oktober 2023, ob 10.45 v športni dvorani Gimnazije Celje – Center

(Kosovelova ulica 1, Celje).

Na Gimnaziji Celje – Center v sodelovanju z Društvom GCC, ki povezuje naše nekdanje dijake, že šestnajst let zapored v tednu pred jesenskimi počitnicami organiziramo dobrodelni koncert, da pomagamo ljudem v stiski. Doslej smo tako zbrali več kot 80.000 evrov v denarju in materialu, in to podarili v dobrodelne namene. Pomagali smo žrtvam naravnih in prometnih nesreč ter mnogim vrstnikom in njihovim družinam, ki so se spopadali s hudo socialno stisko ali zdravstvenimi težavami.

Letošnji jesenski dobrodelni koncert, ki bo že 16. po vrsti, organizirajo dijakinje in dijaki 4. d-razreda. Koncert ostaja ena največjih mladinskih humanitarnih akcij na Celjskem in bo tudi tokrat sproščen, a hkrati razmišljujoč uvod v jesenske počitnice. Zbrana sredstva bodo dijaki letos namenili občini Luče, kjer so letošnje naravne nesreče povzročile veliko škode. Osrednji glasbeni gost bo Nipke, kot vsako leto pa bodo tudi tokrat program oblikovali mladi glasbenice in glasbeniki z GCC.

Vaš prispevek lahko oddate ob vhodu v dvorano, če pa se koncerta ne boste mogli udeležiti, a bi vseeno radi pomagali, lahko donacijo nakažete na transakcijski račun soorganizatorja koncerta (Društvo za povezovanje učiteljev, dijakov in prijateljev Gimnazije Celje – Center, Kosovelova ulica 1, 3000 Celje, št. računa: SI56 0400 1004 6529 725, sklic: SI00 2991, namen: donacija – dobrodelni koncert 2023).

V imenu 4. d-razredaMentorica Dijaške skupnosti GCCRavnatelj
Nika KačičnikAna Metličar, prof.Rok Lipnik, prof.
Pojdi na vsebino