Dobrodelnost na vrvici – dobrodelni koncert GCC 2022

DOBRODELNOST NA VRVICI,
sreda, 26. oktober 2022, ob 10.45 v športni dvorani Gimnazije Celje – Center

Na Gimnaziji Celje – Center v sodelovanju z Društvom GCC, ki povezuje naše nekdanje dijake, že petnajst let zapored v tednu pred jesenskimi počitnicami organiziramo dobrodelni koncert, da pomagamo ljudem v stiski. Doslej smo tako zbrali več kot 75.000 evrov v denarju in materialu in to podarili v dobrodelne namene. Pomagali smo žrtvam naravnih in prometnih nesreč ter mnogim vrstnikom in njihovim družinam, ki so se spopadali s hudo socialno stisko ali zdravstvenimi težavami.

Letošnji jesenski dobrodelni koncert, ki bo že 15. po vrsti, organizirajo dijakinje in dijaki 4. d-razreda, ostaja ena največjih mladinskih humanitarnih akcij na Celjskem in bo tudi tokrat sproščen, a hkrati razmišljujoč uvod v jesenske počitnice. Zbrana sredstva bodo dijaki letos namenili Mali hiši iz Pilštanja, kjer pomoč najdejo otroci in mladostniki iz družin v stiski ter Zavodu Muri, neprofitnemu zasebnemu zavodu, ki spodbuja odgovorno skrbništvo, ozavešča na področju dobrobiti živali in nudi pomoč brezdomnim živalim. Osrednja glasbena gostja koncerta bo Nuša Derenda, kot vsako leto, pa bodo tudi letos program oblikovali mladi glasbenice in glasbeniki z GCC.

Vaš prispevek lahko oddate ob vhodu v dvorano, če pa se koncerta ne boste mogli udeležiti, pa bi vseeno radi pomagali, pa lahko donacijo nakažete na transakcijski račun soorganizatorja koncerta (Društvo za povezovanje učiteljev, dijakov in prijateljev Gimnazije Celje – Center, Kosovelova ulica 1, 3000 Celje, št. računa: SI56 0400 1004 6529 725, sklic: SI00 2991, namen: donacija – dobrodelni koncert 2022).

Vljudno vabljeni!

Pojdi na vsebino