Fantje odlični v rokometu

V četrtek, 5. oktobra, smo v naši športni dvorani gostili predtekmovanje področnega prvenstva v rokometu za dijake, skupine C. Med seboj so se pomirile ekipa GESŠ Trbovlje, ekipa 1. Gimnazije v Celju in ekipa naše šole.

Naši dijaki so na obeh tekmah prikazali borbeno in kolektivno igro in zasluženo slavili na obeh tekmah. Zmagi sta jim zagotovili uvrstitev v finale področnega prvenstva.

Danes v sredo, 11. oktobra, pa smo našo športno dvorano spet napolnili z rokometnim vzdušjem. Priča smo bili FINALU področnega prvenstva. Za zmagovalca so se pomerile ekipa SZKŠ Celje, ekipa ŠCC SŠSMM in ekipa naše šole. Slavili so naši dijaki in si tako zagotovili mesto v četrtfinalu državnega prvenstva v rokometu za dijake.

Ekipo so sestavljali:

Tio Malović, 4. a, Luka Kačičnik, 4. a, Mai Marguč, 3. a, Jan Guček, 2. h, Bor Bradeško, 2. j, Tadej Zelenović, 3. c, Jure Šantej, 4. b, Svit Zagoričnik, Juš Zupanc, 1. c, Svit Levpušček, 1. c, Alen Kalkan, 2. b, in Matej Presečnik, 4. d.

Fantje ponosni smo na vas, v športno dvorano ste prinesli pravo rokometno vzdušje, hvala vam, z veseljem bomo še naprej navijali za vas.

Aktiv profesorjev športne vzgoje

Pojdi na vsebino