Naših 110 – druženje generacij GCC

V šolskem letu 2022/2023 na GCC praznujemo častitljivi jubilej – 110-letnico izgradnje mogočnega secesijskega poslopja, kjer danes domuje Gimnazija Celje – Center. Jubileju bomo posvetili številne dogodke, enega največjih pa pripravljamo v petek, 14. oktobra 2022, ko se bo ob 19. uri v športni dvorani šole začelo tradicionalno druženje generacij Naših 110, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Društvom GCC, ki povezuje naše nekdanje dijake in ki smo ga ustanovili ob 100-letnici šole.

Uvodnemu slavnostnemu delu, ki se bo začel ob 19. uri v športni dvorani bo sledilo dogajanje na šoli, ob 21. uri pa se bo v športni dvorani GCC začel družabni dogodek, ki ga bodo z vznemirljivimi glasbenimi nastopi popestrili naši sedanji in nekdanji dijaki – zasedbe GCC kvintet, Gipsy kvintet GCC, Pižoni, Babooni, Samantha Maya & Band, The Takeover, The Šlagers in naši “evrovizijci”, zasedba LPS.

Vstop na prireditev, ki je namenjena sedanjim in nekdanjim dijakom ter učiteljem, staršem in širši javnosti je prost. Vse nekdanje dijake pa še posebej vabimo, da ta večer izkoristijo za obletnice matur in srečanja z nekdanjimi sošolci, sošolkam in učitelji.

Vljudno vabljeni.

Pojdi na vsebino