Zmagovalci 3. kviza in natečaja ter nov GCC kviz za osnovnošolce

Dragi osnovnošolke in osnovnošolci!

Veseli smo, da je tudi tretji nagradni GCC kviz pritegnil veliko sodelujočih iz več kot 19 osnovnih šol iz naše regije. Tokratna tema je bila širna Rusija (in ruščina kot 2. in 3. tuji jezik na GCC), zmagovalke pa so Tia Brežnik (OŠ Vojnik), Yllza Bedzeti (OŠ Prebold) in Katarina Rakun (OŠ Polzela), ki bodo nagrade prejele po pošti. 

Vzporedno s kvizom smo pripravili tudi likovni natečaj Moja Babuška. Prejeli smo 13 čudovitih likovnih izdelkov, strokovna komisija (obe profesorici ruščine na GCC in naša nekdanja dijaka Aljaž Primožič in Mitja Suvajac) pa je za najboljše tri izbrala dela Ave Kunej Harris (OŠ Jurija Dalmatina Krško), Gee Jazbinšek Mav (OŠ Petrovče) in Lare Bevk (I. OŠ Celje). Priznanja in nagrade prejmejo po pošti. 

Iskrene čestitke zmagovalkam kviza in likovnega natečaja!

Za vas pa objavljamo že ČETRTI NAGRADNI KVIZ tokrat na temo pestre zgodovine Gimnazije Celje – Center, ki je bila ustanovljena pred 108 leti. Najdete ga na TEJ POVEZAVI. Odgovore zbiramo vse do slovenskega kulturnega praznika 8. 2. 2021, ko bomo računalniško izžrebali 3 prejemnike GCC nagrad, ki vam jih bomo poslali po pošti.

Želimo vam veliko užitkov ob raziskovanju ruskih posebnosti zgodovine naše GCC, če pa vas karkoli zanima oz. imate za nas kakšna vprašanja in pobude, pa nam pišite na oz. pokličite na 03 428 57 00.

Lep pozdrav z GCC! 

Pojdi na vsebino