18 zlatih prejemnikov priznanj MEPI

V soboto, 4. 9. 2021, je na Starem gradu Celje potekala podelitev najvišjih priznanj MEPI (Mednarodno priznanje za mlade), in sicer pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja. Na GCC smo ponosni na naših prvih 18 zlatnic in zlatnikov. To so: Maja Apat, Mojca Oprčkal, Nika Pinter, Brina Repinjšek, Zala Kapitler, Maj Mravlak, Taja Napret, Sara Vrečko, Karmen Tacer, Neža Švajger, Nina Jazbec, Patricija Knez, Klementina Krulec, Maja Knapić, Špela Ravnikar, Rebeka Kovše, Tanja Knez in Rožle Stajner.

Iskrene čestitke veljajo tudi našim MEPI mentorjem profesorjem Tini Bradeško, Alji Pristovšek, Otmarju Uranjeku, Mihu Gartnerju in koordinatorici Marjeti Brežnik, pa vsem zunanjim mentorjem in izvajalskim organizacijam, Nacionalnemu uradu MEPI ter pokroviteljem, ki podpirajo izvajanje programa na GCC. 

Prav tako smo veseli, da so naši dijaki in profesorji sodelovali pri organizaciji čudovite prireditve na celjskem Starem gradu. V vlogi moderatorjev sta nastopila Oskar Hudolin, 2. b, in naša nekdanja dijakinja Neža Švajger, v glasbenem delu harfistka Aja Urlep, v vlogi Alme Karlin Nina Jazbec, v vlogi Josipa Pelikana pa Rožle Stajner (oba nekdanja dijaka in MEPI zlatnika). V imenu prejemnikov zlatih priznanj je zbrano občinstvo nagovorila naša nekdanja dijakinja Špela Ravnikar, ki je tudi sodelovala v organizacijskem odboru, Taja Napret in Sara Vrečko, prav tako nekdanji dijakinji GCC, pa sta sodelovali pri posvetu 7 vidikov MEPI.

Uprava šole

Skip to content