Dobrodelni koncert

Na Gimnaziji Celje – Center že vrsto let v sodelovanju z Interact klubom Celje dan pred jesenskimi počitnicami organiziramo dobrodelni koncert z namenom, da pomagamo ljudem, ki se znajdejo v stiski. Doslej smo z osmimi koncerti zbrali več kot 40.000 evrov v denarju in materialu, ki smo jih podarili v dobrodelne namene. Našega dobrodelnega koncerta se poleg naših dijakov in profesorjev udeležijo tudi dijaki, učitelji in ravnatelji s sosednjih šol ter številni gostje in vsako leto se v športni dvorani GCC zbere več kot 1000 ljudi.

Organizacijo letošnjega koncerta so skupaj s člani Interact kluba prevzeli dijaki 4. č razreda, ki so pripravili zanimiv glasbeni program, njihovemu vabilu pa so se med drugim odzvali Kataya, Gadi, F&B Acrobatics, Rudi Bučar in zasedba Nude.
Namen letošnjega koncerta je zbrati čim več sredstev za sedemletno Zalo in triletno Loti, ki se spopadata s cerebralno paralizo. Z zbranim denarjem jima bomo omogočili obiskovanje zdravniških terapij v tujini, s pomočjo katerih bosta hitreje napredovali v svojem razvoju. S koncertom želimo ljudi seznaniti tudi s cerebralno paralizo ter v njih spodbuditi čut za sočloveka.

Vstopnina: 3 evre ali več
www.gcc.si

Skip to content