Prenovljena spletna stran GCC.si

Spoštovani uporabnik/ca domače strani GCC.si!

Kot smo obljubili, je spletna stran GCC z novo podobo pred vami. Kljub temu, da bomo v tem tednu njen videz še dograjevali, želimo, da tudi nova stran začne delovati prav na prvi šolski dan. Prav to je bil za nas poseben izziv in zadnja noč je bila za glavnega ustvarjalca strani, Jana Fermeta res kratka. Brez pomoči Emila Novaka tudi tokrat ne bi šlo. Veseli nas, ker nam je ob nastajanju nove strani uspelo okrepiti ekipo ustvarjalcev novega portala z dodatnimi člani. Precej svojega znanja sta pokazala Rok Rakun in Andrej Grobin, oba iz 2.b. Rok in Andrej pospešeno nadaljujeta delo in odpravljata morebitne napake.

Vsi člani ekipe gcc.si upamo, da smo naredili domačo stran še uporabnejšo, hkrati pa tudi bolj privlačno in prijazno uporabnikom. Veseli bomo vseh konstruktivnih kritik, pa tudi kakšne pohvale se ne bomo branili.

Novosti je precej. Po novem nam lahko sledite na Twitterju, Facebooku, Koornku, postavljen je bil tudi nov YouTube GCC kanal, mnoge pa bo razveselila tudi vest, da je stran optimizirana tudi za mobilno telefonijo. Če si boste vzeli malo več časa, boste zagotovo tudi sami odkrili še kakšno novost…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4HrejHSIruo[/youtube]

Vabljeni k ogledu!

Ekipa GCC.si

Pojdi na vsebino