Ta veseli dan kulture

Spoštovani profesorji in dijaki!

Šolska Prešernova priznanja 2014
Tudi letos bomo ta veseli dan kulture počastili s podelitvijo šolskih Prešernovih priznanj tistim dijakom, ki s svojim delom prispevajo k utrjevanju kulture v šoli, Celju in zunaj njega. Na prireditvi, ki bo v sredo, 3. 12. 2014, ob 10.45 v športni dvorani, bodo to priznanje prejeli naslednji dijaki:
Veronika Steiner, 2. b, Domen Matelič, 3. a, Rok Gorenšek in Klemen Kramar (oba iz 3. b), Jakob Korbar, 3. č, Zaim Benjamin Šehović, Nikolaj Branko Korbar in Janja Ternovšek (vsi iz 3. d), Jaka Hliš in Luka Hliš (oba iz 3. h), Neža Ravnikar in Polona Turnšek (obe iz 3. i), Nejc Gerečnik, Anja Paher, Tjaša Pungartnik in Žiga Verk (vsi iz 4. a), Žan Avgustinčič, Jure Macuh, Gašper Gajšek in Zala Jurak (vsi iz 4. b), Lucija Božnik, 4. d, Tina Hodnik in Žan Šumiga (oba iz 4. e), Nejc Tevž, 4. h, Laura Krajnc, Sara Štorgel, Vita Kovše, Sara Požin, Sara Polanc, Marija Plavčak, Špela Kukec in Zala Maruša (vse iz 4. i) ter Florjan Ajdnik in Lena Stepišnik (oba iz 4. j-razreda).
Vse omenjene dijake prijazno vabimo, da se udeležijo podelitve priznanj.
Na prireditev, ki bo združena tudi z razglasitvijo rezultatov natečaja Naj kratka zgodba 2014, pa vabimo tudi po pet predstavnikov iz vsakega oddelka vseh programov ter vse profesorje, ki so ob tej uri prosti.
Organizatorji

Skip to content