Teden pisanja z roko 2020

Tudi letošnje leto se bomo na GCC pridružili vseslovenskemu projektu Društva radi pišemo z roko in z zanimivo nagradno igro v Tednu pisanja z roko poudarili pomen te spretnosti, za katero ne smemo dovoliti, da jo sodobne tehnologije izrinejo iz kompetenc mislečega človeka.

Teden pisanja z roko 2020 bo potekal v času od 20. do 24. januarja. Osrednja tema je ‘V naši družini radi pišemo z roko’. V spletni učilnici, na povezavi https://ucilnica.gcc.si/mod/quiz/view.php?id=4887, je nagradni kviz s pisavami zaposlenih učiteljev in drugih delavcev na Gimnaziji Celje – Center, vaša naloga pa je, da ugotovite, čigava je pisava. Glasovanje se bo začelo v ponedeljek, 20. 1., ob 7. uri, zaključili pa ga bomo v petek, 24. 1., ob 21. uri. Med vsemi glasovalci bomo izžrebali 1 nagrajenca/ko, ki bo dobil praktično nagrado. K sodelovanju vabimo vse dijake in učitelje.

Več informacij o tednu pisanja z roko in o pomenu pisanja z roko najdete na povezavi https://www.pisemozroko.si/teden-pisanja-z-roko-2020/  

Danijela Marolt, organizatorica Tedna pisanja z roko

Pojdi na vsebino