Vabilo na dan odprtih vrat UG

Dragi devetošolci!

V torek, 28. 11. 2023, bomo ob 10.45 na Gimnaziji Celje – Center odprli vrata v programu umetniška gimnazija – likovna smer (do 13.00). DAN ODPRTIH VRAT UMETNIŠKE GIMNAZIJE – LIKOVNE SMERI organiziramo za devetošolce, ki želite tudi v srednji šoli še naprej razvijati svoj talent na področju likovne dejavnosti. Vam in vašim staršem bomo natančno predstavili program umetniška gimnazija – likovna smer, predvsem strokovne predmete (risanje in slikanje, likovno teorijo, predstavitvene tehnike, bivalno kulturo, osnove varovanja dediščine, plastično oblikovanje in umetnostno zgodovino). Z veseljem bomo odgovarjali na vsa vaša vprašanja, naši dijaki pa vam bodo predstavili, kako potekajo njihovi šolski in obšolski dnevi, pokazali vam bodo svoje izdelke in skušali zadostiti tudi vaši radovednosti. Vaši starši se bodo lahko v vmesnem času udeležili posebnega programa naše svetovalne službe, ki bo predstavila vpisni postopek in pogoje za vpis v program.

Obenem vam tudi sporočamo, da tudi sicer lahko na šoli sprejmemo manjše skupine učencev. Če bi se želeli dogovoriti za obisk izven zgoraj navedenega termina dneva odprtih vrat, stopite v stik z nami ().

Zaradi lažje organizacije prireditve Vas prijazno prosimo, da svojo udeležbo najavite s spletno prijavo na  TEJ POVEZAVI. Rok prijave je 22. 11. 2023.

Program srečanja za devetošolce:

10.45–11.00: sprejem udeležencev na GCC

11.00–11.30: pozdrav, predstavitev programa umetniška gimnazija – likovna smer

11.30–11.40: Razglasitev rezultatov likovnega natečaja Proti človeku.
11.40-13.00: likovne delavnice in srečanje devetošolcev z dijaki in tutorji

Za dodatne informacije pišite na oz. nas pokličite (03 428 57 08).

Vljudno vabljeni!

Pojdi na vsebino