Karierne sobote

V okviru projekta GCC kariera bomo v novembru in decembru izvedli dve karierni soboti, in sicer 18. 11. in 16. 12. Teme in veščine, ki jih bomo izpostavili smo izluščili iz ankete na katero ste odgovarjali v mesecu oktobru. Delavnice bodo vodili mentorji Zavoda Nefiks in prof. Gregor Deleja.
 
TEME: interesi, vrednote, cilji, odgovornost, javna podoba
VEŠČINE: identifikacija interesov, oblikovanje ciljev in vrednotenje, motivacijska pisma in življenjepis kot interesni kompas, oblikovanje javne podobe
 
Obe soboti se bomo družili med 09.00 in 13.00, med odmorom bomo poskrbeli tudi za okrepčilo (prigrizki, voda, kava, čaj). Udeležba na delavnicah je brezplačna.
 
ROK ZA PRIJAVO NA OBE KARIERNI SOBOTI je 16. 11. 2017. Smiselno je, da se udeležite OBEH SOBOT zaradi povezovanja vsebin, seveda pa je možna udeležba tudi na eni sami delavnici.
PRIJAVITE SE LAHKO NA POVEZAVI: https://goo.gl/forms/8KlxrMQHoA5qDN2k2
 
Za vse dodatne informacije, predloge in pobude, prosim pišite na gregor.deleja@gcc.si.
 
NAPOVEDUJEMO TUDI – veliki karierni vikend na GCC, ki bo potekal od 2. do 4. 2. 2018 na GCC (z možnostjo spanja na šoli) – osrednji predavatelj bo dr. Rok Stritar, osrednja teme pa: kako razmišljati, kako spreminjati sebe in svet, kako oblikovati cilj in kako biti ustvarjalen!
 
Vabljeni k sodelovanju!
Skip to content