NAŠIH 100 + 1

 2. srečanje generacij maturantov Gimnazije Celje – Center.

Petek, 20. september 2013, od 18. ure na Kosovelovi 1 v Celju.

NAŠIH 100 + 1

Ponosni maturanti učiteljišča, pedagoške in Gimnazije Celje – Center, dragi prijatelji!

Tradicija, ki smo jo ob stoletnem jubileju naše šole začeli lani, se nadaljuje! Nekdanji in sedanji dijaki ter učitelji pod okriljem Društva GCC pripravljamo nepozaben večer in druženje generacij kot ga še ni bilo!

Povabite svoje sošolce na edinstveno druženje generacij, ki bo v petek, 20. septembra 2013 od 18. ure na Gimnaziji Celje – Center (Kosovelova ulica 1, Celje).

PROGRAM DRUŽENJA (v vsakem vremenu!)

18.00-18.30: prihod gostov
18.30-19.00: uvodni del v parku za šolo
(petje maturantske himne Gaudeamus Igitur s FaVoZo in Oktetom 9, šolske himne, pozdravni nagovor, GCC jazz projekt, Dekliški pevski zbor GCC, The Šlagers)
19.00-21.00: druženje v šoli
(delavnice, impro liga, jazz kavarna, odbojka – nekdanji dijaki vs prof. športne vzgoje, zeliščni in sladoledni kotiček, obisk zbornice in foto kotiček z nekdanjimi ravnatelji, razstave, literarni kotiček, eurobasket kotiček, e-gcc …)

21.00-22.00: koncert Naših 100+1 v parku za šolo
(Sandra Feketija, Nuša Ofentavšek, Koma, GCC Band, The Šlagers, GCC jazz projekt, GCC narodnjaki …)
22.00-…: after party v klubu Branibor

Vabljeni, da doživite šolo v povsem drugačni luči, da ponovno obudite spomine, srečate stare sošolce in učitelje, spoznate generacije GCCjevcev in se prepustite prijetnemu vrvežu zgodovine stoletne secesijske lepotice v Kosovelovi 1.

Včlanite se v Društvo GCC (www.gcc.si/dejavnosti/drustvo-gcc/pristopna-izjava/) in bodite ves čas obveščeni o naših aktivnostih in novostih! Člani Društva uživajo posebne ugodnosti in neomejen dostop do najbolj skritih kotičkov šole, ki bodo na ta večer zaživeli v prav posebni luči!

Več na:   in na nasihsto.gcc.si

Foto in video utrinek lanske prireditve

[nggallery id=307]

Celodnevno dogajanje v petih minutah:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yx-_Hg7sUDM&feature=g-u-u[/youtube]

zp8497586rq
Skip to content