Promocija dijaških izkaznic

dijaška izkaznica

PROMOCIJA NOVIH DIJAŠKIH IZKAZNIC za dijake od 2. do 4. letnika

 
Z veseljem vam sporočamo, da smo prenovili dijaško izkaznico, ki ima po novem nov izgled, dodatne ugodnosti ter mednarodno priznanje ISIC. Izkaznica postavlja nov standard na ravni srednjih šol – mednarodna dijaška izkaznica je tako nov identifikacijski dokument dijakov z vgrajenimi tehnologijami, ki jih potrebujete za malice, knjižnice, prisotnost, odklepanje …
Nove dijaške izkaznice smo sistemsko uvedli za dijake 1. letnikov, v sredo, 16. 11., pa bo od 10.30 do 11.30 v pritličju šole potekala promocija za vse dijake višjih letnikov. Pridružili se nam bomo predstavniki ISIC dijaške izkaznice, pri katerih lahko naročite svojo ISIC izkaznico.

Mednarodna dijaška izkaznica bo edina mednarodno priznana izkaznica v Sloveniji, ki velja v več kot 130 državah sveta in vsem dijakom prinaša 150 000 popustov. Podpirajo jo mednarodne organizacije, kot so UNESCO, Evropska unija, Microsoft, MasterCard; v Sloveniji pa priznana podjetja, kot so Banka SKB, Si.Mobil, Kolosej, e-Študentski servis, Coris, T-2 in mnogi drugi.

Pojdi na vsebino