Vabilo na Dan odprtih vrat umetniške gimnazije likovne smeri na GCC

Spoštovani devetošolci, spoštovani starši

V torek, 30. 11. 2020, bomo ob 17.00 v spletnem okolju MS Teams skupaj z našimi dijaki in učitelji predstavili program umetniška gimnazija – likovna smer na Gimnaziji Celje – Center.

Vljudno Vas vabimo k udeležbi na Dnevu odprtih vrat, na katerem Vam bomo natančno predstavili program umetniška gimnazija – likovna smer, predvsem strokovne predmete (risanje in slikanje, likovno teorijo, predstavitvene tehnike, bivalno kulturo, osnove varovanja dediščine, plastično oblikovanje in umetnostno zgodovino). Z veseljem Vam bomo odgovarjali na vsa vprašanja, učencem (III. triada) pa bodo naši dijaki predstavili, kako potekajo njihovi šolski in obšolski dnevi, pokazali izdelke in skušali zadostiti tudi njihovi radovednosti. Starši se boste lahko v vmesnem času udeležili posebnega programa naše svetovalne službe, ki bo predstavila vpisni postopek in pogoje za vpis v program.

Obenem Vam tudi sporočamo, da lahko na šoli kljub aktualni epidemični situaciji sprejmemo manjše skupine učencev. Če bi se želeli dogovoriti za individualni obisk, stopite v stik z nami ().

Zaradi lažje organizacije Vas vljudno prosimo, da se na prireditev prijavite TUKAJ in sicer najkasneje do 24. 11. 2021.

Na prireditvi bomo razglasili tudi rezultate likovnega natečaja »Lepota sobivanja – moja najljubša žival«.

Zelo se veselimo dneva, ko bomo znova odprli vrata za Vas in Vaše učence znova v ŽIVO.

Do srečanja vas vse prav prijazno pozdravljamo.

Vodja programa um. gim. – lik. smer

Otmar Uranjek, prof.

in
ravnatelj

Gregor Deleja, prof.

Pojdi na vsebino